Äripäev • 12. detsember 2017 kell 6:28

PRFoods kohendas põhikirja

PRFoodsi juht Indrek Kasela  Foto: Andras Kralla

Eilsel PRFoodsi aktsionäride erakorralisel üldkoosolekul osales 10 aktsionäri, kellele kuulub 25 935 263 aktsiat, mis esindavad 68,83% kõikide aktsiatega määratud häältest - seega oli koosolek otsustus­võimeline.

Koosolek otsustas muuta PRFoodsi majandusaasta algus- ja lõpuaega: majandusaasta uueks alguskuupäevaks on 1. juuli ja lõpukuupäevaks 30. juuni. Samuti otsustasid pikendada seoses majandusaasta perioodi muutmisega PRFoodsi tänavuse majandaasta pikkust 18 kuuni, st kuni 30. juunini 2017. Seoses sellega muudeti ka põhikirja punkti 2.1, mis kõlab nüüd nii: „Aktsiaseltsi majandusaasta algab esimesel juulil ja lõpeb järgmise kalendriaasta kolmekümnendal juunil (01.07.-30.06.).”

Koosolek otsustas ka, et PRFoodsi nõukogu koosneb kolmest kuni seitsmest liikmest, kes valitakse aktsionäride üldkoosolekul kolmeks aastaks.

Otsustati ka pikendada nõukogu liikmete Aavo Koka, Arko Kadajase, Harvey Sawikini, Jaakko Karu, Kuldar Leisi ja Lauri Kustaa Äimä ametiaega.

PRFoodsi põhikirja uus redaktsioon jõustub pärast äriregistrisse kannet.

Hetkel kuum