Lauri Teder • 26. jaanuar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

USA suurpanga ohunäidik soovitab müüa

Foto: EPA

Bank of America nn pulli ja karu näitaja andis S&P 500 aktsiatele tugeva müügisoovituse, vahendab väljaanne TheStreet.

Müügi- ja ostuhimuliste investorite suhet mõõtev indikaator kerkis kõrgeima tasemeni alates 2013. aasta algusest ning andis seega märku võimalikust veebruari- või märtsikuisest turukorrektsioonist. Tegemist on tehnilise näitajaga, mis on seni olnud tähelepanuväärselt edukas - selle loomisajast, 2002. aastast saati on näidik "vilkunud" 11 korral ning pole siiani veel eksinud.

Eufooriat USA börsidel väljendavad aga teisedki Bank of America reedel väljastatud numbrid: sel nädalal paigutasid panga kliendid väärtpaberiturule rekordilise summa - 33,2 miljardit dollarit. Samal ajal on raha osakaal klientide kontodel vajunud madalaima taseme, 10 protsendini.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt