Lauri Teder • 5. veebruar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kolimistuhinas Nordea on kaotanud juba kolm tippjuhti

Foto: EPA

Rootsi majanduslehe Dagens Industri andmetel on Põhjamaade suurimast finantskontsernist üsna lühikese ajavahemiku jooksul lahkunud juba kolm kõrgema juhtkonna liiget.

Hiljuti lahkus Nordeast kontserni ulatusliku digitaliseerimisprojekti juhataja Poul Raaholt, kes asus tollele kohale 2016. aasta suvel. Panga sõnul pole Raaholtile veel asendajat leitud. Lisaks jäi jaanuaris tühjaks ka grupi IT-juhi ametitool, sest seda töökohta samuti alates 2016. aastast pidanud Alvaro Garrido siirdus edasi Hispaania finantsettevõttesse BBVA.

Kontserni endine finantsjuht Heikki Ilkka lahkus Nordeast juba möödunud aasta lõpus ning tegutseb nüüd ärikonsultatsioonifirma EY partnerina.

Dagens Industri allikate sõnul on õhkkond panganduskontsernis üsna murelik. Mitmetes tegevusriikides on käsil läbirääkimised juhtkonna ja ametiühingute vahel ning juba sel aastal ootab Nordeat ees peakontori kolimine Stockholmist Helsingisse.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt