Äripäev • 14. veebruar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Admiral Marketsi puhaskasum kasvas

Admiral Markets suurendas puhaskasumit  Foto: Erik Prozes

Admiral Markets suurendas lõppenud aastal puhaskasumit, selgub börsiteatest.

Finantsturgudel veebipõhist kauplemisteenust pakkuva Admiral Marketsi puhaskasum oli auditeerimata andmetel 6 miljonit eurot ning ettevõtte kauplemistegevuse netotulu ulatus 19,3 miljoni euroni. Aasta varem olid need näitajad vastavalt 5,9 miljonit ja 18,0 miljonit eurot, teatas ettevõte.

Admiral Marketsi juhatuse esimees Sergei Bogatenkov tõi esile, et ettevõtte teise poolaasta kasum oli mullu 1,6 miljoni euro võrra suurem kui aasta esimesel kuuel kuul. Admiral Marketsi omakapitali tootlus oli 2017. aastal 23,9 protsenti.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt