Mait Kraun • 28. veebruar • 1 min
Jaga lugu:

Apranga kasvatas käivet ja kasumit

Apranga rõivakauplus
Apranga rõivakauplus  Foto: Raul Mee

Leedu börsifirma Apranga kasvatas neljandas kvartalis nii käivet kui ka kasumit. Ka aasta lõikes läks hästi, selgub börsiteatest.

Riidemüüja Apranga auditeerimata maksueelne kasum kasvas 2017. aastal 24 protsenti, 16,5 miljoni euroni. Kulumieelne kasum suurenes 18,1 protsenti, 23,1 miljoni euroni. Käive suurenes 4 protsenti, 222,9 miljoni euroni.

Neljandas kvartalis suurenes maksueelne kasum 3,1 protsenti, 3,9 miljoni euroni. Kulumieelne kasum tõusis 2,3 protsenti, 5,5 miljoni euroni. Käive paisus 5,1 protsenti, 63,5 miljoni euroni. Käive suurenes nii Eestis, Lätis kui ka Leedus.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt