Tallinki aktsia jätkab odavnemist

06. aprill 2018, 16:39
Langusest ei pääsenud ka Tallinna börs.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180406/BORS/180409754/AR/0/AR-180409754.jpg

Täna jätkas Tallinki aktsia viimaste päevade langusseeriat ning ähvardab euro tasemest allapoole langeda.

Tallinki aktsia hind oli börsipäeva lõpuks kukkunud 1,4 protsenti, 1,06 eurole. Viimase kuuga on aktsia kaotanud 13 protsenti oma väärtusest. Langus sai alguse märtsi keskel, kui sai teatavaks, et mingit ülevõtmist Tallinkis ei toimu ning jätkatakse vanade omanikega. Ettevõte vahetas vaid juhti: Janek Stalmeisteri asemel juhatab maist vägesid Paavo Nõgene.

Täna lisas aktsia langusele hoogu ka Citi Tallinkit katva analüütiku Andrew Howardi foorumites, näiteks LHV finantsportaalis, levitatud värske analüüs, mille järgi pole investoritel Tallinkilt järgnevatel aastatel midagi erilist oodata: kuni 2020. aastani jäävat ettevõtte kasum aktsia kohta 8–9 eurosendi kanti ning seetõttu muudeti ostusoovitus hoia-soovituseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. April 2018, 16:39

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing