Äripäev • 23. aprill 2018
Jaga lugu:

Baltika aktsia viimaste aastate madalaimal tasemel

Montoni kauplus  Foto: Raul Mee

Möödunud nädalal avaldas rõivatootja Baltika kvartali majandustulemused, mis jäid investorite ootustele alla. Tugev reedene langus sai täna lisa.

Täna odavnes Baltika aktsia 3,25 protsenti, 0,238 eurole. Kui hinnalangus jääb õhtuks püsima, on tegu viimase kolme aasta madalaima hinnatasemega. Viimati oli aktsia nii odav 2016. aastal, kuigi päevasiseselt jõudis väärtpaber veel paaril korral, sealhulgas reedelgi, 0,24 euro tasemest läbi murda. Baltika aktsia survestamisest piisas täna 6 tehingust vähem kui 2000 euro väärtuses.

Baltika hinnalangus sai alguse möödunud nädala lõpus, kui Baltika teatas, et kasseeris esimeses kvartalis pea miljonilise kahju. Ülemöödunud aasta samal ajal jäi miinus veel 0,6 miljoni euro juurde. Kuigi aasta algas Baltika juhi Meelis Milderi sõnul hästi, sai saatuslikuks veebruari ülikehv müük Leedus.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas