Äripäev • 8. mai 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Klaipedos Nafta käive langes

LNG-terminali kasutusmahu langus viis käibe alla.  Foto: EPA

Klaipedos Nafta kogukäive langes aprillis 3,8 protsendi jagu, 7,6 miljoni euroni.

Käibe languse põhjustasid suurkliendi hooldustööd, mille tõttu naftaeksport ajutiselt langes, kommenteeris ettevõtte juht Mindaugas Jusius. Naftaterminali käive kasvas aasta varasemaga võrreldes 3,7 protsenti, LNG terminali käive nägi aga langes 6,7 protsenti.

„Eelmisel aastal oli naftaturu seis võrdlemisi keeruline. Pidime protsesse ümber mõtlema ning keskendusime uute klientide ja tellimuste leidmisele. Pole kahtlust, et see strateegia töötab,“ kommenteeris Jusius.

Aasta esimese nelja kuuga on kogukäive 1,1 protsenti eelmisest aastast suurem, tõustes 35,5 miljoni euroni. Naftaterminali käive on 23,4 protsendi võrra suurem, LNG terminali käive 9,2 protsenti väiksem.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt