Olympic kavatseb börsile jätmise otsuse vaidlustada

05. juuni 2018, 17:15
OEG juhatuse esimees Madis Jääger
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180605/BORS/180609869/AR/0/AR-180609869.jpg
Ainult tellijale

Olympic Entertainment Groupi juhatuse esimehe Madis Jäägeri sõnul pole Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjoni otsus jätta kontsern börsile kooskõlas kehtivate nõuetega ning praegu otsitakse sobivaid õiguskaitsevahendeid selle vaidlustamiseks.

"Oleme võtnud Nasdaq Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjoni 31. mai otsuse teadmiseks," kinnitas Jääger. "Oleme seisukohal, et keelduv otsus ei ole sisu osas kooskõlas kehtivate nõuetega," lisas ta.

Jäägeri kinnitusel analüüsitakse praegu, milliseid õiguskaitsevahendeid kasutada. "Seda selleks, et saavutada otsus, mis on korrektne ja kooskõlas sellega, kuidas seadus väärtpaberituru toimimist on reguleerinud," nentis ta. "Samal ajal oleme igati keskendunud OEG äri arendamisele nii igapäevase opereerimise kui ka laiendamise teel," lõpetas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. June 2018, 16:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing