Lauri Teder • 19. juuli 2018
Jaga lugu:

Blackstone tõstis tulude vähenemisest hoolimata dividendi

Foto: Scanpix / Reuters

Maailma suurim varahaldur Blackstone pidi teises kvartalis leppima jaotatava kasumi langusega, ent kergitas sellegipoolest oma dividendi mullusega võrreldes 4 sendi võrra, vahendab Reuters.

Blackstone'i jaotatav kasum kahanes teise kvartali tagasihoidlikumate varamüügi tulemuste tõttu 781,4 miljonilt dollarilt 700,1 miljonile dollarile. Aktsionäridele makstakse sellest hoolimata aga välja 58-sendine ehk umbes 1,6-protsendine kvartalidividend. Eelmisel aastal oli summa 54 sendi aktsia kohta.

Kokkuvõttes suurenes Blackstone'i valitsetavate varade hulk möödunud kolme kuu jooksul 20,1 miljardi dollari võrra - eelmise aastaga võrreldes on seis lausa 18% parem. Vaatamata tulude langusele võis ettevõte tegelikult ka oma väljaostufondide sooritusega rahule jääda, kuna need edestasid S&P 500 indeksi 2,9% tõusu teises kvartalis tervelt 6,6% võrra.

Mõne päeva eest andis Blackstone teada, et ei uuenda koostöölepet laenuinvesteeringutele keskenduva ettevõtte FS Investment Corpiga, vaid käivitab oma krediidiplatvormi GSO Capital Partners kaudu uue otselaenude väljastamise äri.

Jaga lugu:
Hetkel kuum