Lauri Teder • 19. juuli 2018
Jaga lugu:

Blackstone tõstis tulude vähenemisest hoolimata dividendi

Foto: Scanpix / Reuters

Maailma suurim varahaldur Blackstone pidi teises kvartalis leppima jaotatava kasumi langusega, ent kergitas sellegipoolest oma dividendi mullusega võrreldes 4 sendi võrra, vahendab Reuters.

Blackstone'i jaotatav kasum kahanes teise kvartali tagasihoidlikumate varamüügi tulemuste tõttu 781,4 miljonilt dollarilt 700,1 miljonile dollarile. Aktsionäridele makstakse sellest hoolimata aga välja 58-sendine ehk umbes 1,6-protsendine kvartalidividend. Eelmisel aastal oli summa 54 sendi aktsia kohta.

Kokkuvõttes suurenes Blackstone'i valitsetavate varade hulk möödunud kolme kuu jooksul 20,1 miljardi dollari võrra - eelmise aastaga võrreldes on seis lausa 18% parem. Vaatamata tulude langusele võis ettevõte tegelikult ka oma väljaostufondide sooritusega rahule jääda, kuna need edestasid S&P 500 indeksi 2,9% tõusu teises kvartalis tervelt 6,6% võrra.

Mõne päeva eest andis Blackstone teada, et ei uuenda koostöölepet laenuinvesteeringutele keskenduva ettevõtte FS Investment Corpiga, vaid käivitab oma krediidiplatvormi GSO Capital Partners kaudu uue otselaenude väljastamise äri.

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt