Äripäev • 7. august 2018 kell 12:12

Olympicu aktsia läks vabalangusesse

Pärast Olympic Entertainment Groupi eileõhtust teadet, et kontserni uus omanik Novalpina plaanib ühendada OEG oma tütarfirma Odyssey Europe'iga ning firma sedapidi börsilt ära saada, on aktsia täna börsil kukkunud ligi 8%.

Olympicu kasiino Tallinnas Olümpia hotellis.  Foto: Andras Kralla

Seoses ettevõtete ühinemisega langetati ka OEG aktsiate ülevõtuhinda algselt 1,9 eurolt 1,4 eurole aktsia kohta. Pärastlõunaks oli OEG aktsiatega tehtud 12 tehingut kokku enam kui 10 000 euro väärtuses ning hind oli kukkunud ligi 8%, 1,73 eurole.

Reedel andis Olympic börsile teada Harju maakohtu otsusest, millega viimane keelas Olympicul aktsiakapitali suurendamise. Olympic tahtis aktsiakapitali suurendada nii, nagu 29. juunil aktsionäride üldkoosolekul vastuvõetud otsus ette nägi ehk kuni 7 miljoni aktsia võrra seotud isikutele ja 25 miljoni aktsia võrra ettevõtte omandamiseks.

Hetkel kuum