Äripäev • 12. august 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Nasdaq Tallinna kontor Tartu maanteel.  Foto: Andras Kralla

Investor: finantsinspektsiooni ja prokuratuuri huvitasid rahapesu asemel 25eurosed tehingud

Süüdimõistetud väikeinvestor Aare Nõges kritiseerib Ärilehe arvamusartiklis finantsinspektsiooni ja prokuratuuri.

Millega tegeles Kilvar Kessleri poolt juhitud finantsinspektsioon, kui läbi Eesti liikusid miljardid eurod „musta raha“ ja rahapesumasin huugas täistuuridel? Mina võin öelda. Ma võin öelda ka seda, millega tegeles sellel ajal Lavly Perlingu juhitav prokuratuur ja takkapihta ka kohus.

Eesti riigi ressursid olid suunatud minu kolmele 25-eurosele aktsiatehingule. Eesti riik tegeles tõestamisega, et 25-eurone turuhinnaga tehing ei olegi turuhinnaga tehing, vaid on hoopis turuhinna viimine kunstlikule kõrgele tasemele.

Loe pikemalt Ärilehest.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt