Rait Kondor • 6. september 2018
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Investeerimisidee: firma, mille teenuse järele nõudlus ei kao

E-kaubanduse toel on kullerfirmade teenused aina rohkem hinda läinud. Samuti on need vajalikud ettevõtete tootmisprotsessi tõhustamiseks. Juba ainuüksi seetõttu võiks pikaajaline investor tõsiselt kaaluda mõne kullerfirma portfelli soetamist.

FedExi kuller pakki viimas.
FedExi kuller pakki viimas.  Foto: Reuters/Scanpix

Praegusel kõrgete ja suhteliselt kallite aktsiahindade juures on isegi üllatav leida hea perspektiiviga majandusharus tegutsevat ettevõtet kauplemas suhteliselt soodsa hinnataseme juures. FedEx on just selline ettevõte.

Oma 425 000 töötaja ja partneriga kuulub FedEx USA 20 suurima tööandja hulka. Konkurents kullerteenuste turul on tihe, kuid suured ja tugeva turupositsiooniga firmad saavad end selles segmendis võrdlemisi kindlalt tunda.

TNT ülevõtmine

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt