Äripäev • 10. september 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Nordecon  Foto: Andras Kralla

Nordecon hakkab Sauel korterelamut ehitama

Nordecon teatas täna, et sõlmis ühes Kinnistud S OÜga lepingu Saue linna kortermaja ehitamiseks.

Tegu saab olema aadressile Kuuseheki 52 A-klassi energiamärgisega 48 korteriga kortermaja ehitamisega. Ehitusleping hõlmab korterelamu ja välistrasside projekteerimis- ja ehitustöid. Nelja trepikojaga majal on 4 155 ruutmeetrit bruto- ning 3 500 ruutmeetrit netopinda. Hoonel saab olema kolm maapealset ja üks maa-alune korrus.

Lepingu maksumus on 3,5 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Ehitustööd algavad septembri keskel, maja valmib 2019. aasta novembri lõpuks.

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted Eestis, Ukrainas, Soomes ja Rootsis.

Kontserni emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas, Eestis. Kontserni 2017. aasta konsolideeritud müügitulu oli 231 miljonit eurot. Nordeconi kontsern annab hetkel tööd ligi 700 inimesele.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt