• Jaga lugu:

  Goldmani aktsia kukub 11. päeva järjest

  Goldman SachsFoto: EPA

  Legendaarse investeerimispanga Goldman Sachsi aktsia on madalseisus. Dow Jonesi indeksis on ainult üks aktsia, millel on kevhemini läinud, kirjutab CNN Money.

  Goldmani aktsia on langenud juba 11 kauplemispäeva järjest. Tegemist on pikima langusejadaga alates 1999. aastast, mil Goldman New Yorgis börsile tuli.
  Hiljutise languse järel on Goldmani turuväärtus langenud kokku 6 protsendi võrra. Tõsi, see on küllaltki väike langus. 2008. aasta finantskriisi ajal odavnes panga aktsia kaheksa päeva järjest ja kaotas kolmandiku väärtusest.
  Goldmani kauplemisdivisjonil on viimasel ajal kehvasti läinud, sest toorainetega kauplemisel on saadud suuri kahjumeid. Teises kvartalis läks toorainetega kauplemine nii kehvasti, et varem pole pangal nii halba kvartalit olnud.
  Lisaks sellele on turud olnud küllaltki rahulikud, mille tõttu on käibekasv aeglustunud. Volatiilsus aitab pangal kauplemisega seotud käivet tõsta.
  „Turud on olnud küllaltki rahulikud,“ ütles CFRA Researchi analüütik Ken Leon. Tema hinnangul on 40 protsenti Goldmani ärist seotud kapitaliturgudega.
  Goldmani aktsia on tänavu langenud 10 protsenti ning kehvemini on läinud ainult konglomeraadil 3M Inc.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Raadiohommikus: Eesti IT-ettevõtete edulood Lähis-Idas ja spaaäri tulevikust kõrgete energiahindade juures
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Valitsuses köeb kriis elektritoetuste pärast Keskerakond: vaja on lisaeelarvet
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.