Rait Kondor • 18. september 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale
Home Depot' üks kliendirühm on ise ehitavad erakliendid.  Foto: AFP/Scanpix

Kas tasub investeerida? USA jaekaupleja, mida Amazon pole nurka surunud

Ajal, mil kõik vana kooli nn tellise- ja mördikauplused ägavad Amazoni surve all, on üks kauplusekett, mis on kõigest hoolimata suurepäraselt hakkama saanud. See on USA suurim sisustus- ja ehituskaupade poekett Home Depot.

Home Depot kauplusekett sai alguse 1978. aastal ning agressiivse laienemise ning mitme konkurendi väljaostmise kaudu on saadud suurimaks ehitus- ja sisustuskaupade kaupluseketiks USAs. Enne Home Depot’d oli USA suurim ehituskaupade poekett Lowe’s, mis on siiani Home Depot peamine konkurent.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt