• iPhone XS (paremal) ja iPhone XS Max (vasakul)Foto: TASS/Scanpix
  Jaga lugu:

  Uued iPhone’id ei taha hästi laadida

  iPhone’i kõige uuemad mudelid Xs ning Xs Max nörritavad mitmeid kasutajaid, sest nende laadimine kipub olema keeruline, halvemal juhul sootuks võimatu.

  Probleemile viitas YouTube’is tuntud tehnoloogiavlogija Lewis Hilsenteger, kes on videoportaali külastajatele tuntud kui Unbox Therapy. Kanalil on enam kui 12 miljonit jälgijat.
  Hilsenteger kirjeldab oma videos, et kui Apple’i eelmine lipulaev iPhone X laadima panna, töötab kõik hästi ning mingeid probleeme ei esine.
  Nõnda ladusalt ei kulge asjad aga iPhone Xsi ja Xs Maxi puhul. Mudelite aku ei hakka laadima või laeb poolikult, kui telefon on pikalt lukustatud olnud. Mõned seadmed aga laevad üksnes siis, kui telefon on „ärkvel“ ehk ekraan töötab. Sealjuures on oluline märkida, et Hilsentegeril ilmnesid probleemid ainult siis, kui ta laadis iPhone’i juhtmega. Laadimisalusel laadimisega probleeme ei esinenud.
  Laadimisega seotud muresid on inimesed arutanud aga juba ka internetifoorumites ning mõned on selle postitanud isegi Apple’i ametlikku foorumisse. Ettevõte kuuldusi kommenteerinud veel pole.
  Probleemi ühe võimaliku põhjusena on internetiavarustes välja toodud tarkvaraprobleemid. Kui nii, saaks tarkvara uuendamise abil laadimisprobleem lahenduse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Aasia turud kauplesid eri suundades Hiina majanduskasv 4%
Aasia aktsiaturud kauplesid esmaspäeval eri suundades, täna ilmusid ka Hiina jaemüüginumbrid, mis andsid aimu, kui suurt mõju avaldavad koroonaviiruse piirangud tarbimiskulutustele, mis pani Pekingi ka rahapoliitikat lõdvendama, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud kauplesid esmaspäeval eri suundades, täna ilmusid ka Hiina jaemüüginumbrid, mis andsid aimu, kui suurt mõju avaldavad koroonaviiruse piirangud tarbimiskulutustele, mis pani Pekingi ka rahapoliitikat lõdvendama, vahendab Reuters.
Termoriietus, mida on testinud ja heakskiitnud kümned tuhanded kliendid
Erinevate uuenduste, koostöö ja muutuste ajal leiavad aset hämmastavad asjad. Ette­võtted, kus eile toodeti soomustehnikat, valmistavad täna kombaine. Kalameeste, jahimeeste ja reisimeeste varustust tootnud ettevõte pakub tänasel päeval vormirõivaste komplekte absoluutselt igasuguse profiiliga ettevõtete töötajatele. Rahvusvahelise ette­võtte SALMO esindaja Aleksei Antiptšik räägib Äripäevale, kuidas nad jõuavad täna oma ärikliendini.
Erinevate uuenduste, koostöö ja muutuste ajal leiavad aset hämmastavad asjad. Ette­võtted, kus eile toodeti soomustehnikat, valmistavad täna kombaine. Kalameeste, jahimeeste ja reisimeeste varustust tootnud ettevõte pakub tänasel päeval vormirõivaste komplekte absoluutselt igasuguse profiiliga ettevõtete töötajatele. Rahvusvahelise ette­võtte SALMO esindaja Aleksei Antiptšik räägib Äripäevale, kuidas nad jõuavad täna oma ärikliendini.
Heiki Einpaul: kõige kõvema kisaga pole alati kõige suurem probleem
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.