Paljud investorid kardavad jätkuvalt aktsiaturge

2008. aasta kriis ehmatas paljud investorid ära.  Foto: EPA
Mait Kraun • 7. oktoober 2018
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Eelmisel nädalal möödus 10 aastat ühest kõige hirmuäratavamast börsipäevast finantskriisi ajal. Dow kukkus 2008. aasta 29. septembril 7 protsenti (780 punkti), sest USA Esindajatekoda hääletas riigi suurimate pankade päästepaketi vastu.

Paljud investorid ei tulnudki enam aktsiaturgudele tagasi. Tollel päeval toimunud turgude langus oli osa suuremast krahhist, mis sama aasta sügisel algas. Lõpuks kiitis kongress plaani siiski heaks, aga volatiilsus sellega ei lõppenud.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum