• Bayer.Foto: EPA
  Jaga lugu:

  Bayeri aktsia hakkas tõusma

  Põllumajandusfirma Bayer AG aktsia hakkas tõusma, sest ettevõte võitis tähtsa kohtuvaidluse, vahendab MarketWatch.

  Saksamaa kemikaali- ja ravimifirma aktsia kallines täna 3,1 protsenti, 77,32 euroni. Alates augustist on Bayeri aktsia kõvasti kukkunud, sest California kohus otsustas, et Monsanto peab maksma Roundup umbrohu tõrje kantserogeense toime tõttu 289 miljonit eurot trahvi. Monsanto on praegu Bayeri omanduses.
  Täna said investorid aga kergenduse osaliseks, sest California vandekohtunik Suzanne Ramos Bolanos otsustas, et hagejale Dewayne Johnsonile määratud 250 miljoni dollari suuruse hüvitise üle tuleb uus kohtuvaidlus. Varasem otsus hirmutas investoreid ning kardeti, et ettevõttel tuleb veel kohtuasju, mis lõppevad hüvitiste maksmisega, mille maht võib ulatuda miljardite dollariteni.
  Kohtunik Bolanos kirjutas, et Johnsoni advokaadid ei esindanud „Monsanto rõhumise kohta piisavalt selgeid tõendeid“ ning investorid võtsid seda kui Bayeri võitu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: ebanormaalsusest saab valulik normaalsus
Finantsturud näivad ennustavat, et Euroopa pikaleveninud eksperiment negatiivsete intressimääradega on lõppemas. Seda, kas tõesti, ja milline on selle mõju majandusele, analüüsib SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Finantsturud näivad ennustavat, et Euroopa pikaleveninud eksperiment negatiivsete intressimääradega on lõppemas. Seda, kas tõesti, ja milline on selle mõju majandusele, analüüsib SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Rõtovi ja Siimanni vihjed Toomase eelmiselt konverentsilt osutusid edukaks
Eelmisel investor Toomase konverentsilt Äripäeva peadirektori Igor Rõtovi ning TalTechi finantsaruannete analüüsi õppejõu Paavo Siimanni jagatud aktsiavihjed tõid soovitusi järginud investoritele enamiku ideede puhul korraliku tootluse.
Eelmisel investor Toomase konverentsilt Äripäeva peadirektori Igor Rõtovi ning TalTechi finantsaruannete analüüsi õppejõu Paavo Siimanni jagatud aktsiavihjed tõid soovitusi järginud investoritele enamiku ideede puhul korraliku tootluse.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
Eesti Pagar vaidleb krooniajal saadud euroraha pärast tänini
Eesti Pagar nõuab oma õigust habemega vaidluses, kus 2009. aastal EASilt saadud poole miljoni euro suurune riigiabi tunnistati hiljem ebaseaduslikuks.
Eesti Pagar nõuab oma õigust habemega vaidluses, kus 2009. aastal EASilt saadud poole miljoni euro suurune riigiabi tunnistati hiljem ebaseaduslikuks.