Indrek Mäe • 12 november 2018

OEG läheb uuele katsele

Olympic Entertainment Group esitas taas Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjonile taotluse kasiinofirma aktsiate noteerimise lõpetamiseks.

Olympicu suuromanikud tahavad ettevõtte börsilt ära viia.  Foto: Andras Kralla

„Täna esitas Olympic Entertainment Groupi juhatus Nasdaq Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjonile taotluse OEG aktsiate noteerimise viivitamatuks lõpetamiseks,“ kinnitas ettevõtte tegevjuht Corey Plummer börsiteate vahendusel.

OEG on börsilt lahkumist taotlenud ka varem, kuid siis ei lubatud kasiinoettevõttel aktsiate noteerimist lõpetada.

Komisjon keeldus OEG aktsiate noteerimise lõpetamisest Tallinna börsil enne, kui ettevõtte kõik aktsiad on üle võetud, selgitas börs pressiteate vahendusel. Börs lisas, et otsus on tehtud investorite huve silmas pidades – väikeinvestorite kaitse tagab vaid noteerimise jätkumine kuni aktsiate ülevõtmiseni rahalise hüvitise eest.

Hetkel kuum