• Jaga lugu:

  Ferrero soovib osta Campbell Soup’i rahvusvahelised ärid

  Campbelli tomatisupid Seattle'i kaupluses Ameerika Ühendriikides.Foto: Reuters/Scanpix

  Šokolaaditootja Ferrero on huvitatud Campbell Soupi rahvusvaheliste äride, sh Arnott’si küpsisebrändi ostmisest, ütlesid kaks allika esmaspäeval Reutersi uudisteagentuurile.

  Itaalias Piedmonti regioonis baseeruv Ferrero töötab võimaliku tehingu kallal Rothschildi nõustamisfirmaga, ütles üks allikas Reutersile, kinnitades varasemat Itaalia ajalehe Il Sole 24 Ore artiklit. Itaalia ajalehe sõnul võib tehingu väärtus olla üle kahe miljardi dollari.
  Campbell alustas oma rahvusvahelise ja külmutatud toidu üksuse müügiprotsessiga augustis, peale firma strateegia ülevaatamist. Sellega liituti samasse gruppi teiste toidutöötlemise ettevõtetega nagu Kraft Heinz ja Kellogg, mis on samuti oma äriüksusi viimasel ajal müünud.
  Campbelli rahvusvaheline küpsiste ja suupistete äriüksus sisaldab endas ka Taani Kelsen Groupi firmat (tuntud Royal Dansk võiküpsiste poolest) ning lisaks tootmistegevust Indoneesias, Malaisias ning äriüksusi Hongkongis ja Jaapanis.
  Ferrero, mis teeb lisaks Nutellale ka Kinderi šokolaade ning Tic Taci keeldus Reutersile võimalikku tehingut kommenteerimast ning Campbelli esindaja sõnas, et ettevõte ei kommenteeri kuulujutte ja spekulatsioone.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Ekspress Grupp kutsub aktsionäre kinnitama optsiooniprogrammi
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.