Mait Kraun • 26. detsember 2018 kell 21:40

Amazoni pühademüük pani aktsia rõkkama

Amazoni müük pühade ajal oli võimas ja ettevõtte aktsia tõusis pärast e-kaubanduse gigandi teadaannet ligi 10%.

Amazonist osteti pühade ajal hulganisti kaupa.  Foto: EPA

Amazon teatas täna, et müük pühade ajal kasvas uue rekordini ning nõudlus ettevõtte seadmete järele (Echo Dot, Fire TV Stick, Alexa Voice Remote ja Echo) oli tugev. Lisaks sellele telliti ka palju lastele mõeldud seadmeid, näiteks Echo Dot Kids Editioni ja Fire Kids Editioni tahvelarvuteid.

Amazoni aktsia kallines pärast uudiseid 9,5% ja lõpetas päeva 1470 dollaril. Amazoni teaadanne oli üks põhjustest, miks Ameerika Ühendriikide aktsiaturud tõusid täna viimase üheksa aasta kiireimas tempos.

Standard & Poor’s 500 ja Dow Jonesi indeksid kerkisid täna 5%, mis on suurim tõus alates 2009. aasta märtsist.

Hetkel kuum