Anu Lill • 1. veebruar 2019 kell 15:30

Pro Kapitali aktsia kukub

Pärast eilset teadet muudatustest Pro Kapitali juhtkonnas on ettevõtte aktsia langenud üle 9 protsendi ja kaupleb 1,5 euro tasemel.

Allan Remmelkoor T1 Mall of Tallinn avamisel.  Foto: Raul Mee

Pro Kapitali Grupi tütarettevõtte Tallinna Moekombinaadi juhatuse liikme kohalt kutsuti tagasi Ervin Nurmela, ettevõte jätkab tööd kaheliikmelise juhatusega, kuhu kuuluvad Allan Remmelkoor ja Kristjan Kask.

Pro Kapital Grupi tegevjuhi Paolo Vittorio Michelozzi teate kohaselt on börsifirma otsustanud teha muudatused selleks, et Pro Kapitali juhtkonna liikmetel oleks võimalik täielikult keskenduda oma vastutusvaldkondadele.

Tegevjuhi sõnul jätkab Allan Remmelkoor T1 Mall of Tallinn juhtimist ning ühtlasi ettevalmistustöid võimalike uute kaubanduskeskuste arendamiseks. Ervin Nurmela keskendub Kristiine City ning Kalaranna mahukate elamu- ja ärikinnisvara arendusprojektidele Tallinnas. Loe põhjalikumalt siin.

Hetkel kuum