Anu Lill • 13 märts 2019

LHV kinnitas dividendi

Täna toimus Tallinnas Hilton Tallinn Park hotellis LHV Groupi aktsionäride üldkoosolek.

Andres Viisemann, Rain Lõhmus ja Erki Kilu.  Foto: Andras Kralla

Koosolekul kinnitati 2018. aasta majandusaasta aruanne ja otsustati maksta 2018. aasta eest dividende 21 senti aktsia kohta.

Dividendiõiguslike aktsionäride nimekiri fikseeritakse selle aasta 27. märtsil arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga. Sellest tulenevalt on aktsiatega seotud õiguste muutumise päev (ex-päev) 26. märts. Alates sellest kuupäevast ei ole aktsiad omandanud isik õigustatud saama dividende 2018. majandusaasta eest. Dividendid makstakse aktsionäridele 28. märtsil 2019. aastal.

Ettevõtte audiitoriks sai KPMG Baltics OÜ ja nõukogu liikmetele määrati tasuks 1500 eurot iga osaletud nõukogu koosoleku eest. Koosolekul andis juhatus aktsionäridele ülevaate grupi selle aasta esimese kahe kuu majandustulemustest.

Hetkel kuum