Investor Toomas
Ainult tellijale

Minu pensionisammas on viiekordistunud

Värske koalitsioonilepe loob võimaluse haarata pensioniohjad enda kätte ning oma nahka mängus hoides tulevik kindlustada. Enda kogemuse põhjal kiidan ideed takka, sest ise investeerides olen suutnud vara kasvatada rohkem kui pensionifondid.

Nimelt võetakse koalitsioonileppe järgi 1. jaanuariks 2020 vastu seadusemuudatus, mille järgi teise pensionisamba kogumist jätkavad inimesed saavad pensionifondi mineva 2+4 protsenti suunata alates 2020. aastast hoopis enda investeerimiskontole. Investeerimishuvilistele loob see hea võimaluse enda investeeringute üle otsustada, kuid koos sellega suurendab ka riske.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum