Toomas Tooli firma kavaldab tulumaksuga, võimatu pole numbrite ilustamine

AS Baltplast omab 24,5 protsenti Silvano Fashion Group ASi hääleõiguslikest aktsiatest. Varem Toomas Toolile kuulunud Baltplasti omanikuks sai kuus aastat tagasi Toomas Tooli abikaasa Mari Tool.  Foto: Andras Kralla
Börsiuudised
Ainult tellijale

Ekspertide hinnangul tähendab nõrga kommunikatsiooni ning majandustulemustega silma paistva Silvano otsus aktsiakapitali kõigepealt suurendada ja seejärel vähendada püüdu tulumaksu maksmisest kõrvale hiilida, samuti muudab see võimalikuks majandusnäitajate ilustamise.

Silvano Fashion Group otsustas 3. mai aktsionäride üldkoosoleku otsusega suurendada aktsiakapitali ülekursi arvelt ning täna tuli börsiteade, et 19. juunil plaanitakse sama summa võrra aktsiakapitali vähendada. Ekspertide hinnangul võimaldab see vältida tulumaksu maksmist.

Hetkel kuum