Anu Lill • 5 juuni 2019
Börsiuudised
Ainult tellijale

Ekspress Grupp laieneb Lätis uude ärisektorisse

Eile sõlmis Ekspress Grupi tütarettevõte A/S Delfi läbi oma tütarettevõtete Delfi Tickets ja Delfi Tickets Service lepingu Läti piletimüügiplatvormi operaatori Biļešu Paradīze kõigi aktsiate omandamiseks.

Eriks Nalivaiko (Biļešu Paradīze kaasasutaja), Konstantins Kuzikovs (Delfi.lv tegevjuht), Mari-Liis Rüütsalu (Ekspress Grupi juhatuse esimees), Janis Daube (Biļešu Paradīze kaasasutaja)   Foto: Karlis Dambrans

Ekspress Grupi tegevjuhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul on ostu eesmärgiks laiendada Delfi tegevust uutesse ärisektoristesse ning luua sünergiat meediategevustega. „Meie põhisuund on tõsta grupi digitaalsete tulude osakaalu kõikides Balti riikides. Ostutehing loob hea sünergiavõimaluse Biļešu Paradīze ja Delfi igapäevategevustes Lätis ning aitab suurendada grupi jalajälge digiäris. Pikas perspektiivis näeb Ekspress Grupp võimalust laiendada piletimüügiäri ka teistesse Balti riikidesse,” ütles Rüütsalu.

Hetkel kuum