Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: lootus kaubandusleppele vähenes taas

Maaklerid New Yorgi aktsiabörsil.  Foto: Spencer Platt/Getty Images/AFP/Scanpix

USA aktsiaturud lõpetasid teisipäeva väikeses miinuses, kui päeva alguse optimism, mis tulenes reedel Mehhikoga kokkuleppele jõudmisest, lõpuks vähenes, kui tulid sõnumid, et Hiina osas mingit läbimurret pole lähiajal oodata.

Reedel teada antud Mehhiko kaubandus- ja immigratsioonilepe lasi esmaspäevasel aktsiaturgude rallil üle kanduda teisipäeva hommikusse, sest see kasvatas ootust, et USA president Trump võiks jõuda ka Hiinaga kokkuleppeni, vahendab Reuters.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum