Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: aktsiaturud tõusid tugevalt kahe olulise uudise toel

New Yorgi börsil tegutsevatel maakleritel oli täna põhjust rõõmustada.  Foto: Scanpix/REUTERS/Brendan McDermid

Aktsiaturud tõusid teisipäeval nii Euroopas kui ka USAs, kui kõigepealt väljendas Euroopa Kespanga president Mario Draghi selgesõnaliselt rahapoliitilise lisastiimuli vajadust ning USA president Trump lausus, et USA ja Hiina kaubanduskõnelused lähevad edasi.

USA laiapõhjaline aktsiaindeks S&P 500 kerkis päeva lõpuks 0,97% 2917,75 punktini, olles päeva sees olnud ka 1,4% plussis. Dow Jonesi tööstuskeskmine aktsiaindeks kerkis 1,35% ning Nasdaqi indeks tõusis 1,39%.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum