Rait Kondor • 14 oktoober 2019
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: turgudel väikese langusega päev enne tulemuste hooaja algust

Esmaspäeval oli USA börsil hingetõmbepäev enne tulemuste hooaja algust.  Foto: Reuters/Scanpix

Esmaspäeval oli USA aktsiaturul väikese langusega päev, kui investorid seedisid reedese USA-Hiina kaubandusläbirääkimise tulemust ning ootasid tulemuste hooaja algust.

Investorid suhtusid esmaspäeval reedel teada antud Hiina-USA kaubanduskõneluste eduka jõudmisega kokkuleppe esimesse faasi teatud ettevaatlikkusega, kui Hiina valitsus andis mõista, et edasised läbirääkimised on siiski vajalikud ka esimese etapi lepingu allkirjastamise võimaldamiseks, vahendab Reuters. USA rahandusminister Steven Mnuchin teatas, juhul, kui mingit lepet veel ei sõlmita, siis Hiina importtollide järgmine voor läheb 15. detsembril käiku.

Hetkel kuum