Liina Laks • 26 veebruar 2020
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs jätkab langust

USA peamised indeksid kukkusid öösel 3%.  Foto: LUCAS JACKSON, Reuters/Scanpix

Täna sai börsilangus lisa: Aasia turud langesid ligi protsendi, sama pilti nägi ka Euroopas. Erandiks oli Milano börs, mis oli ligi poole protsendiga plussis.

Pärastlõunaks oli Euroopa põhiindeks Stoxx 600 langenud 1%, Saksamaa börs 0,9%, Prantsusmaa 0,8% ning Londoni börs 0,7%. Kreeka teatas, et riigist avastati esimene koroonaviiruse juhtum. Euroopa suurima kindlustusfirma Allianzi juht Oliver Baete ütles aga, et peab koroonaviiruse ümber puhkenud paanikat põhjendamatuks. Tema kardab hoopis, et viirusehirm põhjustab Euroopas hulga firmade pankrotte, iseäranis väikese ja keskmise suurusega ettevõtete jaoks, kes sõltuvad kas Hiina nõudlusest või sealsetest tarnetest.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum