Äripäev • 26. märts kell 21:28
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: USA aktsiaturul toimus 89 aasta suurim kolmepäevane tõus

New Yorgi börsil oleks neljapäeval rõõmustamist olnud, kuid alates 24- märtsist on börsi kauplemispõrand olnud ajutiselt suletud. See on esimest korda börsi 228-aastase ajaloo juures, kus börsi põrandal inimeste vahendusel kauplemist ei toimu.  Foto: Kearney Ferguson/NYSE via AP/Scanpix

USA aktsiad tõusid neljapäeval kolmandat päeva järjest, kui investorite meeli köidavad keskpanga ning valitsuse meetmed majanduslanguse leevendamiseks.

Käesoleva nädala jooksul on USA parlamendis arutatud kahe triljoni dollari suurust majandusmeetmete paketti, mis on Senatis heakskiidu juba saanud ning nüüd oodatakse, et see pakett võetakse parlamendi alamkojas ehk Esindajatekojas vastu reedel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum