Äripäev • 26. märts 2020 kell 16:47
Börsiuudised
Ainult tellijale
Euroopa aktsiaturud jõudsid päeva lõpuks plusspoolele.   Foto: Boris Roessler/EPA

Euroopa börsid kerkisid päeva lõpuks plusspoolele

Euroopa aktsiad jõudsid neljapäeva õhtul plusspoolele, kuigi pärastlõunal olid aktsiaindeksid veel kolm protsenti miinuses. Positiivne USA aktsiaturu avanemine ning ootus Euroopa Liidu majanduse abimeetmete vastuvõtmise osas aitas investorite meelestatust parandada, vahendab Reuters.

Neljapäevase börsipäeva lõpuks tõusis Euroopa Stoxx 600 aktsiaindeks 1,6% plussi, olles eelmise kahe päevaga kerkinud 11%. Aktsiaindeks on veebruaris tehtud rekordtasemest ikka veel 28% allpool, olles kukkunud koroonaviirusest tingitud majandusaktiivsuse languse tõttu. Saksamaa DAX aktsiaindeks tõusis neljapäeval 0,8%, olles viimasest viiest päevast tõusnud neljal päeval.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum