Indrek Mäe • 3. aprill kell 7:58
Börsiuudised
Ainult tellijale

MKM: riigi osalus pole ainus viis strateegiliste ettevõtete aitamiseks

Eestis on ettevõtteid, mis on Eesti majanduse ja Eesti riigi seisukohalt nii tähtsad, et nende elluäämine on meie kõigi huvides, kirjutas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Viljar Lubi Äripäeva Tallinkit puudutavatele küsimustele vastates.

Tallink on üks strateegilsitest ettevõtetest, kelle puhul on räägitud riigiabist.  Foto: Andras Kralla

Konkreetselt Tallinkist on Lubi hinnangul täna veel rääkida, kuid tema hinnangul on väga paljud riigid varasemate kriiside ajal riigi osaluse võtmist strateegiliselt tähtsates ettevõtetes praktiseerinud. „Ka praeguses kriisis on see mitmes riigis kriisimeetmete tööriistakastis,“ sõnas ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum