Anu Lill • 3. aprill kell 6:25
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tallinna Sadama dividend on küsimärgi all

Tallinna Sadam plaanis maksta 0,151 eurot aktsia kohta, kuid juhatus lükkas lõpliku otsuse edasi juunisse.  Foto: Liis Treimann

Tallinna Sadam kinnitas auditeeritud majandusaasta aruande, milles võrreldes varem avaldatuga muudatusi polnud, ühtlasi teatas ettevõte, et lükkab edasi lõpliku otsuse selle kohta, kas ja kui palju aktsionäridele dividendi maksta.

Lähtudes Tallinna Sadama 2019. aasta majandustulemustest ja dividendipoliitikast oli esialgne plaan maksta sel aastal dividendidena välja vähemalt 30 miljonit eurot ja alates aastast 2021 vähemalt 70% puhaskasumist, mille kohta tegi juhatus märtsi keskel ettepaneku maksta dividendi 0,151 eurot aktsia kohta, kokku summas 39,7 miljonit eurot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum