Viivika Rõuk • 7. aprill 2020 kell 7:40
Börsiuudised
Ainult tellijale

"Praegune tõus on surnud kassi põrge"

Julge tüdruku nime kandev kuju New Yorgis Wall Streetil.  Foto: AFP/Scanpix

Investor ja kunagine Soome Aktsionäride Keskliidu juht Tomi Salo hoiab oma investeeringuid kaua ja müüb aktsiaid vaid siis, kui ettevõttel on äri poolel midagi katastroofilist juhtunud. Sellest põhimõttest tuleb tema sõnul kinni pidada ka kriisi ajal.

"Kui ettevõtte ärimudel on tugev, aga aktsia hind on langenud, siis on kaks võimalust - kas suured investorid teavad minust rohkem või on turg paanikas. Enamasti kehtib teine variant," lausus ta väljaandele Arvopaberi. Kui aga äri on kehv, tuleb müüa, ja nii müüs Salo ise näiteks eelmisel aastal ära Stockmanni aktsiad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum