Anu Lill • 21. aprill kell 13:02
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kumb on parem, kas Coop või LHV?

Coop Pangal aitas esmast aktsiate emissiooni läbi viia LHV meeskond eesotsas Lauri Linnuga (keskel). Pildil vasakul LHV maaklerosakonna juhataja Sander Pikkel ja paremal Coop Panga juhatuse esimees Margus Rink.  Foto: Andras Kralla

Teisipäeval majandustulemused avaldanud Eesti pankade Coopi ja LHV investorid leiavad positiivseid noote enda aktsiaportfellis oleva panga väljavaadete puhul, kuid nn konkurentpangas nähakse kitsaskohti.

LHV Panga aktsionär Elmo Somelar, kelle portfellis Coop Panga aktsiaid pole, ütles mõlema panga täna avaldatud majandustulemusi kommenteerides, et Coop Pank on küll edukalt kasutanud Coopi jaekliendi süsteemi äri laiendamiseks, kuid nende teenuste unikaalsus ja ärimudel kaotavad peagi eelised.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum