Anu Lill • 6. juuli kell 18:40
Börsiuudised
Ainult tellijale

Wirecardi juhtivtöötaja vahistati Münchenis pettusekahtlusega

Kahe aasta eest üle 24 miljardi euro turuväärtusega mainekasse DAX 30 indeksisse kuulunud Wirecardi kokkuvarisemine, on põhjustanud kontserni järelevalvet teostavate asutuste jaoks kriisi. Wirecardi peeti Saksa tehnoloogiaettevõtete lipulaevaks.  Foto: via www.imago-images.de

Wirecardi juhtivtöötaja Oliver Bellenhaus viiibis pettuseskandaali keskmes Burj Khalifa korteris Dubais, kuid tagasi Saksamaale naastes võeti ta vahi alla, kirjutab Financial Times.

46-aastane sportautode entusiast Oliver Bellenhaus arreteeriti kahtlustusega pettuses. Ta jääb politsei vahi alla kartuses, et ta püüab põgeneda ja võib tõendusmaterjale võltsida, ütlesid prokurörid esmaspäeval avalduses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum