Anu Lill • 14. august kell 6:22
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tallinna Sadam langes teises kvartalis kahjumisse

Keerulisest majandusseisust hoolimata jätkas Tallinna Sadam ka sel aastal dividendide maksmist ja investeeringute tegemist. Järgmisel aastal on oodata 70% kasumist dividendidena välja maksmist. Pildil vasakul Tallinna Sadama juht Valdo Kalm ja paremal Tallinki juht Paavo Nõgene  Foto: Liis Treimann

Hoolimata kvartalikahjumist on Tallinna Sadam endiselt tugev ettevõte ning investorite hinnagul ei pea kartma seda, et järgmisel aastal dividende ei saa.

Pikaajaline investor, Tartu Ülikooli finantsjuht Taimo Saan iseloomustas Tallinna sadama teise kvartali tulemusi, kui rasket kvartalit eelkõige selles osas, kuidas korraldada sadama äritegevust oluliselt muutunud ärikeskkonnas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum