Riho Kirsipuu • 16. aprill kell 14:02
Börsiuudised
Ainult tellijale

Ka Morgan Stanley ületas analüütikute ootusi

Morgan Stanley suutis vaatamata suurele kahjule Archegose kokkuvarisemisest analüütikute ootusi ületada.  Foto: Reuters/Scanpix

Nagu ka teised suured pangad, suutis ka Morgan Stanley prognoose ületada. Kvartalikasum kerkis 150%, kuna ülemaailmne tehingute buum suurendas investeerimist ja suurenenud kauplemisaktiivsus tõstis institutsionaalsete väärtpaberite jaotust, vahendab Reuters.

Aktsionäridele kohaldatav puhaskasum tõusis 3,98 miljardi dollarini ehk 2,19 dollarini aktsia kohta. Aasta tagasi oli see 1,59 miljardit dollarit ehk 1,01 dollarit aktsia kohta. Analüütikud ennutasid 1,7 dollari suurust aktsiakasumit. Puhaskasum hüppas 61% 15,72 miljardi dollarini.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum