Eliisa Matsalu • 13. jaanuar 2016
Jaga lugu:

Kinnisvara suurtehingute esitosin

Valge Maja müük Tallinnas Tartu maanteel oli eelmisel aastal üks suurim kinnisvaratehing-.  Foto: Andres Haabu

Eelmisel aastal maksis kalleim kinnisvaratehing üle saja miljoni euro. 2015. aastal tehti Eesti ärikinnisvara rekord – investorid paigutasid objektidesse ligi pool miljardit eurot.

Colliers Internationali andmetel tegi suurima tehingu USA päritolu investeerimisfirma LCN Capital Partners, kes käis Raadiku munitsipaalüürikorterite portfelli eest välja üle 100 miljoni euro. Politsei- ja piirivalveameti hooned Pärnu maanteel vahetasid möödunud aastal omanikku kahel korral ja mõlemad tehingud jõudsid ka TOP12sse. OÜ Pärnu Maantee 139 ostis hooned eelmise aasta veebruaris ja müüs kallimalt maha sama aasta septembris.

Kinnisvara suurtehingute esitosin  
Jaga lugu:
Hetkel kuum