8. märts 2018 kell 5:00

Pulmad mere ääres – imeline koht Eestimaal!

Teele ja Madis 9.07.2017.  Foto: Karmen Kärg

Nii mõndagi välismaa pulmaajakirja vaadates on ikka silmad puhanud kaunitel tseremooniapiltidel, millel koos helesinine meri, päikesepaistel õnnelik noorpaar ja õrnas soojas tuules lehvivad heledad kangad.

Tüüpiline Ojako külastaja on eestlane, ent aeg-ajalt maabub siin välismaalasigi. See tähendab, et juhuslikke turiste peatub harva ja ruume renditakse konverentside, seminaride ja suvepäevade tarbeks, eraisikud ka pulmapidudeks ja sünnipäevadeks.

Tiia TambergIntervjueerijawww.sydamemaja.eewww.facebook.com/Sydamemaja.ee

Meie, eestlased, oleme ju ka põline mereäärne rahvas, kel hinges ikka ja alati meri ning merega seotud nii puhkuse- kui ka peovõimalused. Mitmedki Eesti noorpaarid otsivad igatsevalt oma pulmapeole just selliseid peokohti.

Eesti ilmaolud võimaldavad sooja kliimaga sarnaseid unelmate pulmi korraldada vaid ca 3 kuud aastas ja tekib küsimus, kas selliseid privaatseid mereäärseid peopaiku on üldse olemas. Päikesepulmad sinise mere ääres – on see ikka kõik võimalik Eestimaal?

Õige vastus on, et selline koht on tõesti olemas Pärnust 28 km kaugusel Marksa külas, kus asub Ojako puhke- ja koolituskeskus.

Tuleb aga tõtt tunnistada, et tänu mereäärsete peokohtade vähesusele tahan Äripäeva Pulmalehe lugejale tutvustada oma pulmakorraldustöös parimaid hetki, mis on seotud just ülalmainitud peokohaga.

Ojako perenaine Ly Oja on Pulmalehe tänane võõrustaja, kelle juures tunneb iga peokorraldaja, rääkimata siis noorpaarist, kes oma pulmi siin korraldab, end äärmiselt oodatult.

Sinu perefirmal on suure töö tulemusena õnnestunud teha 17 aasta jooksul selline imeliselt kaunis mereäärne peopaik. Kes on täna Ojako tüüpiline külastaja?

See on tõsi, et meri ja rannaäärne loodus pakub igale hingele kosutust ja meie püüamegi seda siin igale oma külastajale pakkuda koos lisaväärtustega.

Tüüpiline Ojako külastaja on eestlane, ent aeg-ajalt maabub siin välismaalasigi. See tähendab, et juhuslikke turiste peatub harva ja ruume renditakse konverentside, seminaride ja suvepäevade tarbeks, eraisikud ka pulmapidudeks ja sünnipäevadeks. Meie majad täituvad ikka üritustekeskselt ja broneeritakse sageli väga pikalt ette, et kindlustada endale peopaik.

Meie keskendume tänases lehes esmalt pulmadele, aga siin saab vabalt kõikvõimalikke sündmusi korraldada?

Oleme selle koha tööle pannud selliselt, et siin saaks iga inimene pidada ükskõik missugust oma pidu, olgu see siis juubel, tavasünnipäev, pulm või kihlumine, aga oodatud on ka kõik firmasündmused nagu seminarid ja suvepäevad.

Võimalus pidada romantiline pulm mere kaldal kutsub kohale ka palju rahvusvahelisi pulmi. Esindatud on nii Euroopa suuremad riigid kui ka Põhjamaad, aga ka Hiina.

Suur osa pulmapidudest toimub algusest lõpuni kohapeal. Saabudes seatakse end sisse, siis registreerimine mere kaldal, õnnitlemine ja uhke pulmapidu võib alata...

Eesti ilmaolud võimaldavad sooja kliimaga sarnaseid unelmate pulmi korraldada vaid ca 3 kuud aastas ja tekib küsimus, kas selliseid privaatseid mereäärseid peopaiku on üldse olemas.

Päikesepulmad sinise mere ääres – on see ikka kõik võimalik Eestimaal?

Õige vastus on, et selline koht on tõesti olemas, Pärnust 28 km kaugusel Marksa külas, kus asub Ojako puhke- ja koolituskeskus.

Tean, et igal aastal võib leida Teie juurest midagi uuemat, et tulles siia, on taas välja arendatud uus teenus. Palun tutvusta lähemalt Ojako kõiki võimalusi.

Nii see on, et üks peokoht ei tohi oma arengus iialgi seisma jääda, sest ka meie vanad kliendid, kes meiega aastast aastasse kaasas käivad, ootavad ikka midagi uuemat ja seda me neile suure rõõmuga aeg-ajalt pakume. Teame, et tänane klient soovib saada teenuste täispaketti ja selle oleme aastatega välja töötanud koostöös oma partneritega. Meie juurde võib julgelt tulla puhta lehena ja meie saame aidata kõigis peovaldkonna küsimustes alates lilleseadjatest, tseremooniameistritest kuni pulmavanemate ja erinevate ansambliteni välja.

Meie suur trump noorpaaridele on tõesti täna mere­äärne tseremooniavõimalus koos fotosessiooniga. Privaatne looduslik mererand on juba väärtus omaette, mis võimaldab ka kõige suurematele romantikutele unelmate pulmi.

Pulmapidu saab jätkata kuni 80 inimesele sobivas kauni merevaatega peosaalis või 100–150 inimest mahutavas dekoreeritud pulmatelgis.Majutada saame 65 külalist meie peamajja, värskelt renoveeritud külalistemajja, seminarimajja, kus on pruutpaarile eraldi roosisviit, puhkemajja, saunamajja.

Iga peo üks olulisem osa on ikka ja alati hea söök ja jook. Ojakol olen ise tunda saanud väga häid maitsenaudinguid, aga olen ka pulmakülalistelt saanud sellist toredat tagasisidet, et söögid olid ikka eriliselt hõrgud gurmeeroad. Samas on Ojako catering'i hinnaklass väga normaalne.

Ehk nagu ütleb klassik: “Pole siiramat armastust kui armastus toidu vastu” (G. B. Shaw). Aga arvude keeles algab meie toitlustus 25 eurost inimese kohta (lisandub käibemaks), mis on isegi madal hind võrreldes sellega, mida täna külalisele pakume.

Uue teemana on täna Ojakol ülilahe merevaatega väliköök, kus tippkokad teevad erilisi BBQ-hõrgutisi.

Selles uues köögis ja spetsiaalse BBQ-ahju puhul võin kätt südamele pannes kinnitada, et meie tublide kokkade käe all valmivad superhõrgutised. Oleme neid ise siin palju kordi katsetades välja töötanud selliselt, et erakordne maitseelamus on garanteeritud igal juhul.

Asetame väliköögi lähedusse ka lauad selliselt, et söögid antakse otse värskelt valminuna üle köögileti kliendile, pärast mida saab igaüks sööki nautida koos merevaatega.

See on meie tänase päeva reaalsus, mida soovime igale meie külalisele pakkuda.

Kõik see kokku kõlab üliromantiliselt! Aga kui nüüd hea lehelugeja soovib oma elu üht suurimat pidu tulla Ojakole pidama, siis millal on kõige õigem aeg pöörduda ja kuidas Teid leida? 

Juba aastaid broneeritakse Ojako suveperioodideks vähemalt aasta ette. Aga alati võib küsida, sest aeg-ajalt mõned eelbroneeringud vabanevad ning kuna suviti korraldatakse pulmi peaaegu igal nädalapäeval, siis vabu aegu võib ikka leiduda.

Meid leiab kergesti Facebookist: www.facebook.com/Ojako.puhkekeskus/.Ka koduleht www.ojako.ee ootab kõigi noorpaaride päringuid!

Meil on selline tore deviis, mis on meie igapäevatöö aluseks: Meie hooleks on, et iga pulmapidu oleks erakordne ja jätaks head emotsioonid veel aastateks!

Mari ja Indrek. 16.07.2015. Foto: Krista Kõiv  
Hetkel kuum