Investor Toomas: kas vaatan uuesti Volkswageni poole?

Volkswagen jätkuvalt ELi autoturu liider  Foto: Scanpix/Reuters
investor Toomas • 14 november 2016
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Kuna müüsin Volkswageni aktsiad ära, tundis lugeja huvi, kas äkki tunduvad teised autofirmad mulle atraktiivsena.

„Kas peale Volkswageni „diskvalifitseerimist“ portfellist on Toomas mõelnud portfelli lisada mõne teise autofirma nagu Ford, Honda, Toyota...?“ uuris lugeja Tiit. Autotööstus on huvitav ning seal on peale tulemas uued trendid nagu isesõitvad autod - seetõttu võiks sealt ka investor midagi huvitavat leida.

Isesõitvad autod on lähitulevik

Kui varem arvati, et isesõitvad autod jõuavad meie teedele hiljemalt 25 aasta pärast, siis nüüd usutakse, et see võib juhtuda juba lähima 15 aastaga. Nii näiteks arvab Fordi endine aseesimees Bob Lutz, kes usub, et isesõitvate autodega toimub liikluse täielik automatiseerimine ja selle tagajärjel võivad liiklusõnnetused kaduda täielikult. Ainukesed, kes avariisid teevad, on juhid, kel isesõitev auto puudub.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt