Investor Toomas: Google paneb kukalt kratsima

Google'i veebireklaamid genereerivad ligi 90% Alphabeti käibest.  Foto: EPA
Investor
Ainult tellijale

Alustasin eelmisel nädalal lugeja soovitusest kannustatuna uut lugudeseeriat, kus keskendun uue aja ettevõtetele. Avalöögi andsin Facebookiga, nüüd võtan ette Google’i emafirma Alphabeti, mis on tõusnud maailma üheks mõjuvõimsamaks firmaks. Kas see aktsia sobiks ka minu portfelli?

Aprilli alguses kirjutas mulle Veiko, et võiksin vaadelda lähemalt rohkem uue aja ettevõtteid. Võtsin tema palvet kuulda ning eelmisel nädalal selgitasin, miks Facebook on minu igavalt kindel lemmik-kasvuaktsia.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum