Euroopa Keskpank on valmis hinnatõusule kiiremini reageerima
Eesti Panga president Madis Müller peab oluliseks, et Euroopa Keskpanga nõukogu on valmis reageerima kiirenevale hinnatõusule juba siis, kui see on prognoositav lähema aja majandusarengus, mitte alles seejärel, kui näeb statistikas mõõdetud hinnatõusu püsivat jõudmist 2%ni, kirjutab keskpanga blogi.
Eesti Panga president Madis Müller peab oluliseks, et Euroopa Keskpanga nõukogu on valmis reageerima kiirenevale hinnatõusule juba siis, kui see on prognoositav lähema aja majandusarengus, mitte alles seejärel, kui näeb statistikas mõõdetud hinnatõusu püsivat jõudmist 2%ni, kirjutab keskpanga blogi.
Lucid Motorsi pingutus õnnestus: firma tuleb uuel nädalal börsile
Elektriautoarendaja Lucid Motorsi tulek NYSE börsile eriotstarbelise finantsfirmaga (SPAC) liitumise abil saab siiski teoks ja ettevõtte aktsiatega saab juba järgmisel nädalal uue tunnuse LCID all kaubelda.
Elektriautoarendaja Lucid Motorsi tulek NYSE börsile eriotstarbelise finantsfirmaga (SPAC) liitumise abil saab siiski teoks ja ettevõtte aktsiatega saab juba järgmisel nädalal uue tunnuse LCID all kaubelda.
Läti prokuratuur saatis orjapidajast küpsisetootja asja kohtusse
Läti prokuratuuri eriasjade prokurör saatis kohtusse kriminaalasja, kus kolme isikut süüdistatakse grupiviisilises inimkaubanduses.
Läti prokuratuuri eriasjade prokurör saatis kohtusse kriminaalasja, kus kolme isikut süüdistatakse grupiviisilises inimkaubanduses.