investor Toomas • 3 november 2017
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Tehnoloogiahiiud poputasid mu portfelli

investor Toomas
investor Toomas  Foto: Anti Veermaa

Oma portfelli oktoobrikuist käekäiku vaadates saan rõõmustada, et olen hoolimata pidevatest tipuvallutustest tehnoloogiasektori aktsiad alles hoidnud ja pole kasumivõtmisega liigselt tormanud.

Nii kasvatasid USA tehnoloogiahiiud Apple ja Microsoft koos teiste väiksemate tõusjatega oktoobris minu portfelli väärtust 1,57 protsendi võrra, kompenseerides seejuures ka viis languses positsiooni. Nii teenisin möödunud kuul 4488,74 eurot ning minu portfelli kogumaht ületas esmakordselt rekordilise 290 000 euro piiri. Täpsemalt oli mul 31. oktoobri seisuga varasid 290 169 eurot ja 10 senti.

Septembris minu portfelli üheks patuoinaks olnud Apple’i turuväärtus kerkis oktoobris 9,74 protsenti ning minu portfelli suurimaks tõusjaks õunafirma ees oli Microsoft, mille aktsia kerkis 11,62 protsendi võrra.

Lisaks tehnoloogiahiidudele läks minu portfelli ettevõtetest oktoobris hästi ka Statoilil, Olympic Entertainment Groupil (OEG), Tallinkil, Ryanairil ning Warren Buffetti konglomeraadil Berkshire Hathaway.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt