investor Toomas • 22. aprill 2018
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: Ericssoni Ameerika mäed

Ericssoni juht Börje Ekholm  Foto: Scanpix

Olen varemgi kirjutanud, et mulle pakuvad huvi aktsiate järsud liikumised. Vahel olen nii leidnud ostukoha, kui olen arvanud, et turg reageerib üle ja firmal on tegelikult head väljavaated. Nüüd jäi silma Ericsson, küll mitte aktsia kukkumise, vaid järsu tõusuga.

Jälgin seda Rootsi telekommunikatsiooniseadmete firmat pigem tähtsuse pärast Eesti majanduses. Firmas käib suur restruktureerimine - ammu see oli, kui aktsia kukkus päevaga üle 20%. Reedel kihutas aktsia vastassuunas, kerkides 17,5%.

Seda artiklit näevad Äripäeva tellijad.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas