Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

H&Mi aktsia alla 100 krooni?

H&Mi pood Moskvas.  Foto: Reuters/Scanpix

Rootsi rõivaketist H&M on minu jaoks saanud paras põnevik.

Aktsia ümber on palju spekulatsioone, draamat ja vastakaid ootusi ja sellest tulenevalt  järske kursiliikumisi. Läinud nädala algul läks aktsia ligi 8% üles, siis pööras langusesse ja kukkus üksi reedel 4,3%.Tõusu taga olid uut hoogu saanud spekulatsioonid, et suuromanik Stefan Persson plaanib rõivaketi börsilt välja osta. Uudistesse jõudis, et H&Mi asutajapere investeerimisfirma Ramsbury Invest on 2 miljardi Rootsi krooni eest ühe teise firma aktsiaid müünud, millest järeldati, et küllap see on H&Mi aktsiate kokkuostu jätkamiseks.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum