investor Toomas • 18. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

H&Mi aktsia alla 100 krooni?

H&Mi pood Moskvas.  Foto: Reuters/Scanpix

Rootsi rõivaketist H&M on minu jaoks saanud paras põnevik.

Aktsia ümber on palju spekulatsioone, draamat ja vastakaid ootusi ja sellest tulenevalt  järske kursiliikumisi. Läinud nädala algul läks aktsia ligi 8% üles, siis pööras langusesse ja kukkus üksi reedel 4,3%.Tõusu taga olid uut hoogu saanud spekulatsioonid, et suuromanik Stefan Persson plaanib rõivaketi börsilt välja osta. Uudistesse jõudis, et H&Mi asutajapere investeerimisfirma Ramsbury Invest on 2 miljardi Rootsi krooni eest ühe teise firma aktsiaid müünud, millest järeldati, et küllap see on H&Mi aktsiate kokkuostu jätkamiseks.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt