Heategevus tootlust ei too

Raha  Foto: Josep M Suria
investor Toomas • 16 november 2018
Investor Toomas
Ainult tellijale

Kuigi olen ühisrahastuses valinud endale pigem klassikalisi investeeringuid eraisiku laenude, ettevõtete käibekapitali rahastamise ning kinnisvaraarenduste näol, on võimalik ühisrahastada praktiliselt kõike. Näiteks on olemas ühisrahastusportaalid, mille abil soetada huvitavat loomingut ja leiutisi.

Kõige suuremad neist on maailmas kindlasti Kickstarter ja Indiegogo. Kui sul on hea idee, mille tahaksid ära teha ja endal raha pole, siis tegemist on kahtlemata võimalusega, kuidas ettevõtjana esimene tuul tiibadesse saada. Nii mõnigi Kickstarterist esimese raha kogunud ettevõte on jõudnud Ameerikamaal ülikuulsasse "Shark Tanki" telesaatesse ja toimivaks ettevõtteks kasvanud.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum