Võimas hüpe Stockholmi börsil

Stockholm.  Foto: Achim Prill
Jaga lugu:
Investor Toomas
Ainult tellijale

Swedbanki aktsia ostuga käitusin nagu Rootsi väikeinvestor, kes samuti seda järsult kukkunud aktsiat kokku on ostnud. Rootsi börsil oli aga läinud nädalal veel põnevat järsku liikumist ja sedakorda mitte langust, nagu Swedbankis, vaid tõusu.

Pean silmas rõivaketi H&M aktsia reedest rallit, mis päeva sees oli ligi 16% ja lõpetas nädala pea 10% tõusuga. Suure pessimismiga oodatud kvartaliraport osutus kardetust paremaks, kallutades ootusi jälle sinna suunda, et ehk hakkavad rõivahiiu strateegiamuutused lõpuks vilja kandma.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum